Kerstcadeaus

Kerstpakketten / weggeefcadeau / presentje

Wil je als bedrijf je personeel een kerstgeschenk geven? Je vrijwilligers bedanken, of het bestuur? Zijn het je klanten die je een kerstattentie wil geven of sturen als dank voor hun aankopen of het afnemen van jullie diensten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

download hier de kerstfolder 2022

Alles op maat gemaakt?

Alles maken wij op maat. Geen 13 in dozijn maar originele cadeaus met voor ieder wat wils. Het budget bepaald de inhoud maar niet de uitstraling. Of het nu een cadeau van 20 euro is of een cadeau van 75 euro, alles ziet er altijd leuk, netjes en verzorgd uit.

Op huisadres van het personeel of klant laten bezorgen? Geen probleem. Of wij nu alle cadeaus bij je op kantoor brengen of apart verzenden, alles is bespreekbaar.

Personaliseren van artikelen in een (thema)pakket?

Personaliseren?

Wij kunnen veel personaliseren, of het nu een beker is met logo, een glas met naam en datum, een handdoek met bedrijfsnaam, een brownie met bedrijfslogo of een kaart met een illustratie. Wij kunnen veel! Laat ons creatieve brein maar kraken en we komen met een aantal voorstellen.

Bestel op tijd!

Bestellen het liefst voor 15 november. Hoe eerder besteld hoe fijner voor ons is. Bovendien ontvang jezelf een leuke attentie als je vóór 15 oktober besteld.

Zie hieronder enkele voorbeelden, hoe wij de cadeaus versieren.